25dec



Varit full fart i två dagar så nu är jag helt slut. Idag har vi bara tagit det lugnt har i största delen av dagen bara legat och kollat film och handboll. Imorgon ska vi åka till mamma och pappa för att köra lite julklappsrace med släkten. Ska bli super kul. 

Men i tisdags så åkte jag till gymet och körde ett pass. Eller fixa min träning för år 2015. Kollade även hur länge jag orka köra plankan och stog i 1min 10sek, innan jag vart gravid så orka jag stå 1min 30sek så det känns ändå rätt bra. 

Compound row 70lb/32kg
Rear delt 50lb/23kg
Pec fly 35lb/16kg
Lateral raise 70lb/32kg

Abdominal 50lb/23kg
Rotary torso 40lb/18kg
Lower back 70lb/32kg
Planka 1 min 10sek
 
Körde även kondition,

4min löpning
1min rask gång
3min löpning
1min rask gång
2min löpning
1min rask gång
1min löpning
1min rask gång
2min löpning
1min rask gång 
3min löpning 
1min rask gång
4min löpning

Efter träningen så var vi till BVC och kolla vikt på flickorna 

Livia
4420g 
53,5cm

Emmie
4020g
53,5cm

Lika bort skämda är vi fortfarande på nätterna. Tror det var natten till i tisdag så fick dem mat runt 24.00 tiden och vakna vid 05.00 somna om efter maten och sov till 09.00. Så ska icke klaga. Flickorna är hur snälla som helst. Inte ofta dem skriker dem sitter mest i bankdirektör och kollar runt och små snackar lite. 

Livia har nu börjat små flina lite. Så nu är det nog inte långt kvar dörren dem sitter för fullt och flinar. 😍

Efter BVC besöket så åkte vi hem och fixa lite mat i väntan på svärfar, svärmor var med till BVC. Efter maten kom grannarna och spela lite bingo med oss. 

På julafton så kom min syster med familj och käka lite jul lunch med oss och svärföräldrarna. Mira och Sigge var så uppe i varv så vi gick ut och leta efter tomtens spår. Sedan kom mamma vid 14.00 tiden och då förberede vi julmaten innan Kalles jul och som pricken över i:ET så kom pappa in genom dörren. Han hade nämligen jobbat och viste inte om han skulle orka komma över. Men han kom läglig till maten och efter maten vart det julklappsutddlning och tomte. 

När alla åkt hem så gick vi ner till Dennis mormor och sa hej till hans kusiner och alla andra. Vid 21.00 gick vi ich svärföräldrarna hen till oss för att kolla på "tomten är far till alla barnen". Sen vart det sova. 


Trött farfar med trött Livia! 😴😍

Så nu vill jag tacka så mycket för alla fina julklappar jag och flickorna fick i år. Är super nöjd med det jag fick. 😊

HAAADE! ❄️⛄️