Äntligen friska

Hejsan!

Nu så är jag och sambon äntligen friska. Nu är det bara flickorna kvar, dem har fortfarande lite hosta kvar men det börjar gå över det med. Jobbigaste är att dem spyr när dem hostar mycket men det är tydligen det ända sättet för dem att få upp allt slem. 
Det har varit väldigt jobbigt några dagarna nu är vi vart sjuka. Vi har inte fått in nå rutiner på flickorna än så hoppas på att det blir bättre nu när vi blivit friska. 

Vi har även varit hos sjukgymnasten med flickorna och allt såg bara bra ut. Det vi ska göra är att träna Livia att ligga lite mer på vänster sida eftersom hon ligger mycket på höger. Så har vi beställt hem synagis som flickorna ska få vid nästa läkarbesök. På onsdag blir det även besök till BVC. Mycket som händer nu. 

Dennis börjar även jobba nästa vecka så då blir det flickorna, Dexter och jag. Håller tummarna på att flickorna är snälla mot mig då. 😊 
Så väntar jag fortfarande på min höftoperation som aldrig blir av. Är så less på att gå och vänta hela tiden. 
Har svårt att sova nu till och med. Kan inte ligga för länge på sidorna för då gör det ont även när jag ligger på rygg så börjar det göra ont så har börjat fått lagt en kudde i svanken. Så hoppas på att det kommer ett brev snart. 

Nu blir det sängen så man orkar med morgon dagen. 

HAADE!!!