Allt gick bara bra!

Hejsan!

Nu är vi på väg tillbaka till sjukhuset efter allt mys hemma i Almunge. 
Först var vi och gratta kusin Martin som nu har halloween fest som hade vart rolig att gå på och få klä ut sig. Grattis igen till Martin! 🎈🎁 

Sedan åkte vi hem till pappa min. Och jag åkte vidare till min handbolls match som vi dock förlorade... Och självklart har jag fått ont i höften nu, hoppas att min operation blir av snart. Men men... Efter matchen så åkte jag tillbaka hem till pappa som hade gjort i ordning god mat. Och så hade farbror Göran och hans familj kommit över för att titta på flickorna. Flickorna fick även lite presenter. Tackar och bockar vi för. 😊👍 och så möss både pappa, mamma och farbror Conny med innan vi skulle åka. 

Så det har vart fullfart idag och allt har gått super med Emmie. Imorgon blir det dags för att åka hem och till och med sova hemma för första gången sen flickorna kom. Ska bli super spännande. 
För nästa vecka kommer vi förmodligen på utskrivna från sjukhuset. Vi ska få kolla om det känns bra och att vi känner oss trygga med syrgas tuben och apparaten vi ska ha med oss.


Vart inte så mycket mer kort. Den fick ligga åt sidan denna kväll. 

Det är pest och pinna att åka mot sjukhuset nu när man vart borta där i från i stort sätt hela dagen. Men nu är vi snart hemma på riktigt. 😄👍

HAAADE!😘